Wonen in Waterfront

Nieuwbouw in Harderwijk

Bent u op zoek naar een woning in Harderwijk? De nieuwbouwkoopwoningen in Waterfront bestaan uit diverse woningtypen. Vrije kavels, appartementen en boothuizen met recreatieve bestemming. Elk deelplan heeft zo zijn eigen charme, architectuur en mogelijkheden.

Op deze website treft u puur het aanbod van nieuwbouw koopwoningen in Wonen in Waterfront. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Maak een account aan en wij houden u met nieuwsbrieven op de hoogte!

Account aanmaken

Toekomstig aanbod

Onderstaand aanbod is nog in ontwikkeling

In ontwikkeling

Kop van de Stadswerven

De 44 woningen en 101 appartementen in de Kop van de Stadswerven zijn volop in ontwikkeling. De Kop van de Stadswerven ligt tegenover het toekomstige Waterstadpark, geeft uitzicht op de aanvaarroute richting de passantenhaven en de boothuizen én het ligt op zéér korte afstand van de historische binnenstad van Harderwijk.

Bekijken

Uitverkocht

Het recent uitverkochte woningaanbod.

Volledig uitverkocht

Kop van de Bakens

De Kop van de Bakens; uw wandeling langs de Boulevard begint of eindigt hier. Enerzijds is het gebouw gericht op het Wolderwijd, Jachthaven De Knar en het Noordereiland, anderzijds op het Veluwemeer en de weilanden richting de polder.

Bekijken
Volledig uitverkocht

11 vrije kavels

Jachthaven De Knar wordt uw buurman en een vaartocht over De Randmeren start vanuit uw eigen achtertuin.

Bekijken
Volledig uitverkocht

Boothuizen fase 2

Vanuit de boothuizen vaart u binnen enkele minuten naar het Wolderwijd. Linksom vaart u via het Gooimeer naar het Markermeer. Amsterdam, Volendam, Hoorn en Enkhuizen hebben mooie havens. Rechtsom vaart u via het Veluwemeer naar het IJsselmeer of de Friese wateren. Deze karakteristieke boothuizen liggen dus centraal op elke denkbare manier.

Bekijken
Volledig uitverkocht

Boothuizen fase 1

Deze karakteristieke boothuizen liggen centraal op elke denkbare manier. Binnen enkele vaarminuten bent u op het Wolderwijd en ’s avonds loopt u zo naar de pittoreske binnenstad van Harderwijk met haar goede restaurants.

Bekijken
Volledig uitverkocht

9 kavels

Noordereiland

Een fabelachtige woonplek aan het water waar u naar eigen inzicht en in eigen opdracht uw woning kunt realiseren.
Aan de zuidzijde van het Noordereiland komen kavels voor exclusieve vrijstaande woningen. Enerzijds liggen de kavels aan de straat Langezand en anderzijds aan het (vaar)water. Bij een riante villa kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een garage of een boothuis.

Bekijken
Volledig uitverkocht

61 Woningen

Fase 1 Noordereiland

Op de rechterzijde van het Noordereiland wordt er gestart met het realiseren van de eerste woningen. – 4 vrijstaande woningen mét garage woonoppervlak 165 m² – 8 twee-onder-één-kap woningen mét garage woonoppervlak ca. 160 m² – 51 eengezinswoningen woonoppervlak 125 – 137 m² Het Noordereiland Het Noordereiland en het Zuidereiland

Bekijken
Volledig uitverkocht

Zuidereiland

9 Vrije kavels

Harderwijk, ooit een stoere havenstad aan zee. Bedrijventerreinen en parkeerplaatsen vormden in de loop van de tijd een barrière.

Bekijken
Volledig uitverkocht

Zuidereiland

10 Woningen

Je kunt er niet meer omheen, het Zuidereiland is een begrip geworden. Het eiland staat fier in het water en de frisse karakteristieke gevels trekken je aandacht. Bewonder het eiland vanaf de Boulevard en je beseft hoe dichtbij de binnenstad is.

Bekijken