Nieuwbouw in Harderwijk | Wonen in Waterfront | Nieuwbouw Harderwijk

Nieuwbouw in Harderwijk

Wonen in Waterfront is wonen aan óf vlakbij het water met je boot in de buurt of zelfs in je achtertuin.

Ben jij op zoek naar nieuwbouw in Harderwijk? De nieuwbouw koopwoningen in Waterfront bestaan uit diverse woningtypen. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrije kavels, appartementen en vrijstaande woningen. Elk deelplan heeft zo zijn eigen charme, architectuur en mogelijkheden.

Op deze website tref je puur het aanbod van nieuwbouw koopwoningen. Informatie over huurwoningen vind je op www.hureninwaterfront.nl, een initiatief van Syntrus Achmea.
Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de koopwoningen? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Nu in verkoop

Bekijk het actuele woningaanbod van Wonen in Waterfront.

61 Woningen Noordereiland
Vanaf
275.000
61 Woningen Noordereiland Nu in verkoop

Het Noordereiland in Wonen en Waterfront ligt tussen het Zuidereiland en jachthaven De Knar in. Het Noordereiland biedt 50 appartementen, 61 woningen en 9 kavels. Bekijk het woningaanbod.

Boothuizen Fase 1
Vanaf
225.000
20 Boothuizen Nu in verkoop

Vanuit deze Oud Hollandsche boothuizen vaart u binnen enkele minuten naar het Wolderwijd. Linksom vaart u via het Gooimeer naar het Markermeer. De plaatsen Amsterdam, Volendam, Hoorn en Enkhuizen hebben mooie havens. Rechtsom vaart u via het Veluwemeer naar het IJsselmeer of de Friese wateren.

50 Appartementen Noordereiland
Vanaf
322.500
50 Appartementen Nu in verkoop

Waar andere vuurtorens waarschuwen voor het naderen van de kust, heten De Vuurtoren en De Wachter u van harte welkom. De Vuurtoren bestaat uit een ranke witte toren en twee aangelegen donkergekleurde torens en huist 22 appartementen en 6 penthouses verdeeld over 14 verdiepingen.

Binnenkort

Dit aanbod gaat binnenkort de markt op.

Toekomstig aanbod

Onderstaande woningen zijn nog in ontwikkeling.

Boothuizen fase 2
Koopwoningen Voorjaar 2018

Vanuit de boothuizen vaart u binnen enkele minuten naar het Wolderwijd. Linksom vaart u via het Gooimeer naar het Markermeer.

Uitverkocht

Het recent uitverkochte woningaanbod.

9 Kavels Noordereiland
Vanaf
310.000
9 kavels Noordereiland Uitverkocht

Een fabelachtige woonplek aan het water waar u naar eigen inzicht en in eigen opdracht uw woning kunt realiseren.
Aan de zuidzijde van het Noordereiland komen kavels voor exclusieve vrijstaande woningen.

10 woningen Zuidereiland
Vanaf
282.500
10 woningen Uitverkocht

Je kunt er niet meer omheen, het Zuidereiland is een begrip geworden. Het eiland staat fier in het water en de frisse karakteristieke gevels trekken je aandacht. Bewonder het eiland vanaf de Boulevard en je beseft hoe dichtbij de binnenstad is.

De Bakens
Vanaf
260.000
29 herenhuizen Uitverkocht

De Bakens is het gebied waar de oude jachthaven De Knar is gevestigd. Dit gebied is de rand van het Waterfront en is het gezicht van Harderwijk langs de N302.

Zuidereiland, 9 vrije kavels
9 vrije kavels Uitverkocht

Harderwijk, ooit een stoere havenstad aan zee. Bedrijventerreinen en parkeerplaatsen vormden in de loop van de tijd een barrière.

Watersportboulevard Fase 2
15 Herenhuizen Uitverkocht

De 15 herenhuizen liggen aan de Waterfrontboulevard. Je voordeur uit rechtsaf en je bent zo bij de jachthaven en het Wolderwijd. Linksaf loop je langs het park zo de binnenstad in.

Gerealiseerd

Deze woningen zijn in aanbouw of inmiddels bewoond.

Watersportboulevard
28 Eengezinswoningen Uitverkocht

Hier woon je op een heerlijke plek aan de rand van het centrum en wandel je ’s avonds over de boulevard, door het park, langs de haven naar het Strandeiland!

Zuidereiland Fase 1
21 woningen in fase 1 Uitverkocht

Harderwijk, ooit een stoere havenstad aan zee. Bedrijventerreinen en parkeerplaatsen vormden in de loop van de tijd een barrière.

Zuidereiland Fase 2
45 woningen in fase 2 Uitverkocht

Het Zuidereiland ligt tussen het Noordereiland en de Watersportboulevard. Op het Zuidereiland komt een diversiteit aan woningen.

Zuidereiland appartementen
11 appartementen uitverkocht

Harderwijk, ooit een stoere havenstad aan zee. Bedrijventerreinen en parkeerplaatsen vormden in de loop van de tijd een barrière.