theme logo

Privacy verklaring

Wij respecteren uw privacy

SYNCHROON respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Onze website biedt op een aantal plaatsen de mogelijkheid tot interactie. Zo kunt u zich aanmelden voor een nieuwsbrief of een (digitaal) formulier invullen. De gegevens die u hierbij verstrekt zullen uitsluitend worden gebruikt om aan uw verzoek te voldoen en niet voor andere doeleinden. Uw gegevens zullen niet zonder uw toestemming aan derden worden verstrekt, tenzij dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van uw verzoek.

Hoe beschermen we uw persoonlijke informatie?

We nemen de nodige administratieve, technische en organisatorische maatregelen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te beschermen en we beschermen uw persoonsgegevens tegen ongewild verlies, misbruik, ongeoorloofde toegang, bekendmaking, wijziging en ongewilde of ongeoorloofde vernietiging, een en ander conform de toepasselijke wet – en regelgeving.

Uw rechten m.b.t. de bescherming van uw persoonlijke informatie

Op grond van de toepasselijke wet – en regelgeving hebt u het recht:

  • op informatie en inzage van uw persoonsgegevens;
  • op verbetering van uw persoonsgegevens;
  • op verwijdering van uw persoonsgegevens (‘recht om vergeten te worden’);
  • op beperking van de verwerking;
  • van bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (‘het recht op verzet’);
  • uw persoonsgegevens te verkrijgen in een gestructureerde, gangbare, en machine-leesbare vorm, en om die persoonsgegevens aan een andere (verwerkers)verantwoordelijke (te doen) overdragen.

Voor meer informatie over deze rechten, en de omstandigheden waaronder u deze rechten kunt uitoefenen, in het bijzonder uw recht op verzet, klik hier.

Indien u gebruik wenst te maken van (één van uw) hiervoor genoemde rechten, verzoeken wij u het formulier ‘verzoek rechten van betrokkenen’, volledig in te vullen en te verzenden naar privacy@tbi.nl.

U kunt het volledige Privacy Statement van SYNCHROON hier lezen.

Tot slot heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, die kunt u bereiken door hier te klikken.

Neem contact op met de makelaar!

U kunt nu een woning in deze fase bemachtigen zónder gemeentelijke toewijzing, zónder inschrijving en zónder woonpunten.

Neem contact op met de makelaar voor de beschikbare woningen:

Brandt Makelaars
Contactpersoon: Reyer Schuurkamp


Telefoon: 0341 416 426
E-mail: rschuurkamp@brandtmakelaars.nl
brandtmakelaars.nl

Haben Sie Interesse an einem Bootshaus?

Als einzige Stadt der Niederlande verfügt Harderwijk über Bootshäuser von diesem Typ, die dazu in Fußnähe der historischen Innenstadt liegen. Zusammen mit den zu den Bootshäusern gehörigen Privatanlegestegen ist dies eine einmalige Kombination.

Bootshäuser sind in den Niederlanden an sich ein bekannter Begriff, oft jedoch sind sie nicht viel mehr als ein überdachter Stellplatz für ein Wasserfahrzeug. Wenn man sich jedoch damit beschäftigt, merkt man schnell, dass die Bootshäuser in Harderwijk von einem anderen Kaliber sind.
Klicken sie hier fur mehr informationen

Close search