Boothuizen Fase 1

Boothuizen met een plus!Translate Germany
Deze karakteristieke boothuizen liggen centraal op elk denkbare manier. Binnen enkele vaarminuten bent u op het Wolderwijd en ’s avonds loopt u zo naar de pittoreske binnenstad van Harderwijk met haar goede restaurants.

Fase 1 en Fase 2
De boothuizen worden in twee fasen aangeboden. Op dit moment is fase 1 in verkoop; 20 boothuizen.
Met de bouw van de onderwaterconstructie is inmiddels gestart. De bovenwateropbouw (boothuis en bovenliggend appartement) zal per begin 2018 worden opgestart. Vermoedelijke oplevering betreft medio 2018.

Stalling en Recreatie
Vanzelfsprekend kunt u in de boothuizen uw jacht, sloep of zeilboot in de zomer en winter stallen. De boothuizen krijgen een recreatieve (verblijfs)bestemming en hebben geen permanente woonbestemming.
De boothuizen zijn bereikbaar via het Dolfinarium-eiland. Voor de boothuizen komen eigen parkeerplaatsen. In het verlengde van de boothuizen komen steigers waar uw boot ook (deels) buiten kan liggen.
De benaming Boothuizen doet eigenlijk te kort. Naast het stallen van de boot kunt u de verdieping gebruiken als werkplaats, weekendverblijf of zelfs als een compleet vakantieappartement. De boothuizen worden in drie verschillende breedte- en lengtematen aangeboden en beschikken in de basis reeds over diverse voorzieningen als badkamer, buitenruimte en vloerverwarming.

Varen
Vanuit de boothuizen vaart u binnen enkele minuten naar het Wolderwijd. Linksom vaart u via het Gooimeer naar het Markermeer. Amsterdam, Volendam, Hoorn en Enkhuizen hebben mooie havens. Rechtsom vaart u via het Veluwemeer naar het IJsselmeer of de Friese wateren.

Verkrijgbaar in drie maten:
– Type 1: 5 m breed x 11 m diep;
– Type 2: 6 m breed x 14 m diep;
– Type 3: 7 m breed x 17 m diep.

Het aanbod

Boothuis type 1

Woonoppervlakte: 92 m2
Kaveloppervlakte: 130 m2
Kamers: 1
€ 225.000
Meer informatie »

Boothuis type 2

Woonoppervlakte: 146 m2
Kaveloppervlakte: 156 m2
Kamers: 1
€ 281.500
Meer informatie »

Boothuis type 3

Woonoppervlakte: 212 m2
Kaveloppervlakte: 182 m2
Kamers: 1
€ 326.500
Meer informatie »

Hoe wil jij wonen?

Filteren op:

Prijs:

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Woningsoort

Klik voor meer informatie op 1 van de kavels op de kaart of op zoeken.