Wonen in Waterfront

Boothuizen fase 1

Deze karakteristieke boothuizen liggen centraal op elke denkbare manier. Binnen enkele vaarminuten bent u op het Wolderwijd en ’s avonds loopt u zo naar de pittoreske binnenstad van Harderwijk met haar goede restaurants.

Fase 1 en Fase 2

De boothuizen worden in twee fasen aangeboden. Op dit moment is fase 1 in verkoop; 20 boothuizen.
De bouw is gestart en rond de zomer van 2018 worden de boothuizen van fase 1 opgeleverd.
Prognose start verkoop Fase 2 is vóór de zomer van 2019.

Stalling en Recreatie

Vanzelfsprekend kunt u in de boothuizen uw jacht, sloep of zeilboot in de zomer en winter stallen. De boothuizen krijgen een recreatieve (verblijfs)bestemming en hebben geen permanente woonbestemming.
De boothuizen zijn bereikbaar via het Dolfinarium-eiland. Voor de boothuizen komen eigen parkeerplaatsen. In het verlengde van de boothuizen komen steigers waar uw boot ook (deels) buiten kan liggen.
De benaming Boothuizen doet eigenlijk te kort. Naast het stallen van de boot kunt u de verdieping gebruiken als werkplaats, weekendverblijf of zelfs als een compleet vakantieappartement. De boothuizen worden in drie verschillende breedte- en lengtematen aangeboden en beschikken standaard over diverse voorzieningen als badkamer, buitenruimte en vloerverwarming.

Varen

Vanuit de boothuizen vaart u binnen enkele minuten naar het Wolderwijd. Linksom vaart u via het Gooimeer naar het Markermeer; Amsterdam, Volendam, Hoorn en Enkhuizen hebben mooie havens. Rechtsom vaart u via het Veluwemeer op naar het IJsselmeer of de Friese wateren.

Zoekvenster sluiten