theme logo

Wonen in Harderwijk

De gezellige historische stad, het water aan je voeten, eropuit. Wonen in Waterfront betekent óók een avontuurlijke omgeving. Klik en bekijk wat er allemaal kan in en om Harderwijk:

1. Water(sport)

2. Strandeiland
2. Jachthaven de Knar
3. Historische binnenstad
4. Evenementen
5. Winkelen 
6. Natuurgebied De Veluwe

Ontdek het hele gebied Waterfront én ontdek Harderwijk.

Bezoek de gemeentewebsite http://www.waterfrontharderwijk.nl/ en lees verder op www.heerlijkharderwijk.nl

Heerlijk-Harderwijk

Waterfront; een stedelijk herontwikkeling

Waterfront is een groots meerjarenplan van stedelijke herontwikkeling in de Gemeente Harderwijk. Dit project zorgt ervoor dat Harderwijk weer echt aan het water komt te liggen met een strand, een boulevard en mooie wooneilanden. Ook de vernieuwing van het bedrijventerrein Lorentz, de verplaatsing van de jachthaven de Knar en de aanleg van nieuwe natuurgebieden maken deel uit van Waterfront Harderwijk.

Waterfront: geeft Harderwijk een nieuw gezicht

Met in totaal bijna 1.400 woningen dichtbij het water, een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard krijgt het centrum van Harderwijk weer een gezicht aan het water. En natuurlijk is er het nieuwe strandeiland, waar je heerlijk met vrienden en familie kunt pootje baden, picknicken en kunt genieten van een prachtige zonsondergang.

Bedrijvigheid en industrie maken plaats voor wonen, winkelen en recreëren, op en rond het water. Lees meer over het masterplan Waterfront op de projectwebsite van de gemeente.

Bezoek waterfrontharderwijk.nl

Neem contact op met de makelaar!

U kunt nu een woning in deze fase bemachtigen zónder gemeentelijke toewijzing, zónder inschrijving en zónder woonpunten.

Neem contact op met de makelaar voor de beschikbare woningen:

Brandt Makelaars
Contactpersoon: Reyer Schuurkamp


Telefoon: 0341 416 426
E-mail: rschuurkamp@brandtmakelaars.nl
brandtmakelaars.nl

Haben Sie Interesse an einem Bootshaus?

Als einzige Stadt der Niederlande verfügt Harderwijk über Bootshäuser von diesem Typ, die dazu in Fußnähe der historischen Innenstadt liegen. Zusammen mit den zu den Bootshäusern gehörigen Privatanlegestegen ist dies eine einmalige Kombination.

Bootshäuser sind in den Niederlanden an sich ein bekannter Begriff, oft jedoch sind sie nicht viel mehr als ein überdachter Stellplatz für ein Wasserfahrzeug. Wenn man sich jedoch damit beschäftigt, merkt man schnell, dass die Bootshäuser in Harderwijk von einem anderen Kaliber sind.
Klicken sie hier fur mehr informationen

Close search