Wonen in Waterfront

Wonen in Harderwijk

De gezellige historische stad, het water aan je voeten, eropuit. Wonen in Waterfront betekent óók een avontuurlijke omgeving. Klik en bekijk wat er allemaal kan in en om Harderwijk:

1. Water(sport)

2. Strandeiland
2. Jachthaven de Knar
3. Historische binnenstad
4. Evenementen
5. Winkelen 
6. Natuurgebied De Veluwe

Ontdek het hele gebied Waterfront én ontdek Harderwijk.

Bezoek de gemeentewebsite waterfrontharderwijk.nl/ en lees verder op heerlijkharderwijk.nl en visitveluwe.nl

Heerlijk-Harderwijk

Luchtfoto - 1920 - Wonen in Waterfront

Waterfront; een stedelijk herontwikkeling

Waterfront is een groots meerjarenplan van stedelijke herontwikkeling in de Gemeente Harderwijk. Dit project zorgt ervoor dat Harderwijk weer echt aan het water komt te liggen met een strand, een boulevard en mooie wooneilanden. Ook de vernieuwing van het bedrijventerrein Lorentz, de verplaatsing van de jachthaven de Knar en de aanleg van nieuwe natuurgebieden maken deel uit van Waterfront Harderwijk.

Waterfront: geeft Harderwijk een nieuw gezicht

Met in totaal bijna 1.400 woningen dichtbij het water, een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard krijgt het centrum van Harderwijk weer een gezicht aan het water. En natuurlijk is er het nieuwe strandeiland, waar je heerlijk met vrienden en familie kunt pootje baden, picknicken en kunt genieten van een prachtige zonsondergang.

Bedrijvigheid en industrie maken plaats voor wonen, winkelen en recreëren, op en rond het water. Lees meer over het masterplan Waterfront op de projectwebsite van de gemeente.

Bezoek waterfrontharderwijk.nl