theme logo

Unieke woonbeleving in het midden van Nederland

Wonen in Waterfront in Harderwijk biedt je de unieke combinatie van nieuwbouw náást de historische binnenstad én van wonen vlakbij de Randmeren zoals het Gooimeer, het Veluwemeer en het Wolderwijd. De alledaagse voorzieningen liggen op loop- of fietsafstand, zoals de dagelijkse boodschappen, sport, school, de huisarts en winkels.

Wonen in Waterfront: een deelplan in Waterfront

“Wonen” is een onderdeel van deze herontwikkeling en betreft de koopwoningen, kavels en appartementen op het Zuidereiland, het Noordereiland, de Bakens, de Watersportboulevard en op de boothuizen met recreatieve bestemming richting de Strekdam aan de achterzijde van het Dolfinarium. Andere onderdelen van Waterfront zijn “Recreëren”, “Werken” en “Winkelen”.

De terugkeer van het water, ruimte en vrijheid; allemaal kenmerken die op Waterfront van toepassing zijn. Nieuwsgierig naar wonen aan het water met de historische binnenstad om de hoek? Bekijk de woningen.

Architectuur: Het Zuiderzee-gevoel in een nieuwe jas

Sfeervolle huizen; passend bij het beeld en de historie van Harderwijk enerzijds en anderzijds passend bij het nieuwe gezicht aan het water door de New England Seaside uitstraling. Wonen in Waterfront is een eigentijdse aanvulling op de oude stad. Belangrijk daarbij is ook de sfeer en het gevoel van de buurt. Bij het ontwerp van de woningen is de architect op zoek gegaan naar de wortels van Harderwijk en naar de bijzondere sfeer van de stad. Er is gekozen voor veel afwisseling in vorm en kleur en het creëren van een eigen buurtgevoel. Voor de kleuren is zelfs inspiratie gehaald uit de typische kleuren van de stad Harderwijk.

Neem contact op met de makelaar!

U kunt nu een woning in deze fase bemachtigen zónder gemeentelijke toewijzing, zónder inschrijving en zónder woonpunten.

Neem contact op met de makelaar voor de beschikbare woningen:

Brandt Makelaars
Contactpersoon: Reyer Schuurkamp


Telefoon: 0341 416 426
E-mail: rschuurkamp@brandtmakelaars.nl
brandtmakelaars.nl

Haben Sie Interesse an einem Bootshaus?

Als einzige Stadt der Niederlande verfügt Harderwijk über Bootshäuser von diesem Typ, die dazu in Fußnähe der historischen Innenstadt liegen. Zusammen mit den zu den Bootshäusern gehörigen Privatanlegestegen ist dies eine einmalige Kombination.

Bootshäuser sind in den Niederlanden an sich ein bekannter Begriff, oft jedoch sind sie nicht viel mehr als ein überdachter Stellplatz für ein Wasserfahrzeug. Wenn man sich jedoch damit beschäftigt, merkt man schnell, dass die Bootshäuser in Harderwijk von einem anderen Kaliber sind.
Klicken sie hier fur mehr informationen

Close search