Unieke woonbeleving in het midden van Nederland

Wonen in Waterfront in Harderwijk biedt je de unieke combinatie van nieuwbouw nààst de historische binnenstad én van wonen vlakbij het water. De voorzieningen voor alle dag liggen op loop- of fietsafstand, zoals de dagelijkse boodschappen, sport, school, de huisarts en winkels.

Wonen in Waterfront: een deelplan in Waterfront

“Wonen” is een onderdeel van deze herontwikkeling en betreft de koopwoningen op het Zuidereiland, Noordereiland, de Bakens, de Watersportboulevard en op de boothuizen met recreatieve bestemming richting de Strekdam, aan de achterzijde van het Dolfinarium. Andere onderdelen van Waterfront zijn recreëren, werken en winkelen.

De terugkeer van het water, ruimte en vrijheid; allemaal kenmerken die op Waterfront van toepassing zijn. Nieuwsgierig naar wonen aan het water met de historische binnenstad om de hoek?  Bekijk de woningen aan het water én vlakbij de binnenstad.

Architectuur: Het Zuiderzee-gevoel in een nieuwe jas

Sfeervolle huizen, passend bij het beeld en de historie van Harderwijk. Wonen in Waterfront is een eigentijdse aanvulling op de oude stad. Belangrijk daarbij is ook de sfeer en het gevoel van de buurt. Bij het ontwerp van de woningen is de architect op zoek gegaan naar de wortels van Harderwijk en naar de bijzondere sfeer van de stad. Er is gekozen voor veel afwisseling in vorm en kleur en het creëren van een eigen buurtgevoel. Voor de kleuren is zelfs inspiratie gehaald uit de typische kleuren van de stad Harderwijk.