Wonen in Waterfront

Boothuizen Fase 2

Vanuit de boothuizen vaart u binnen enkele minuten naar het Wolderwijd. Linksom vaart u via het Gooimeer naar het Markermeer. Amsterdam, Volendam, Hoorn en Enkhuizen hebben mooie havens. Rechtsom vaart u via het Veluwemeer naar het IJsselmeer of de Friese wateren. Deze karakteristieke boothuizen liggen dus centraal op elke denkbare manier. ’s Avonds loopt u zo naar de pittoreske binnenstad van Harderwijk met haar goede restaurants.
Vanzelfsprekend kunt u in de boothuizen uw jacht, sloep of zeilboot in de zomer en winter stallen. De boothuizen krijgen een recreatieve (verblijfs)bestemming en hebben geen permanente woonbestemming.

De boothuizen zijn bereikbaar via het Dolfinariumeiland. Voor de boothuizen komen 2 eigen parkeerplaatsen. In het verlengde van de boothuizen komen steigers waar uw boot ook (deels) buiten kan liggen. De verdieping is in de basis een geïsoleerde casco ruimte. Er zijn diverse inbouwpakketten mogelijk zoals een weekendverblijf of zelfs een compleet vakantieappartement. De boothuizen worden in drie verschillende typen aangeboden.

Planning voorjaar 2018!

Fase 1 en Fase 2

De boothuizen worden in twee fasen aangeboden. Op dit moment is fase 1 in verkoop; 20 boothuizen.
Met de bouw van de onderwaterconstructie is inmiddels gestart. De bovenwateropbouw (boothuis en bovenliggend appartement) zal per begin 2018 worden opgestart. Vermoedelijke oplevering betreft medio 2018.

Stalling en Recreatie

Vanzelfsprekend kunt u in de boothuizen uw jacht, sloep of zeilboot in de zomer en winter stallen. De boothuizen krijgen een recreatieve (verblijfs)bestemming en hebben geen permanente woonbestemming.
De boothuizen zijn bereikbaar via het Dolfinarium-eiland. Voor de boothuizen komen eigen parkeerplaatsen. In het verlengde van de boothuizen komen steigers waar uw boot ook (deels) buiten kan liggen.
De benaming Boothuizen doet eigenlijk te kort. Naast het stallen van de boot kunt u de verdieping gebruiken als werkplaats, weekendverblijf of zelfs als een compleet vakantieappartement. De boothuizen worden in drie verschillende breedte- en lengtematen aangeboden en beschikken in de basis reeds over diverse voorzieningen als badkamer, buitenruimte en vloerverwarming.

Varen

Vanuit de boothuizen vaart u binnen enkele minuten naar het Wolderwijd. Linksom vaart u via het Gooimeer naar het Markermeer. Amsterdam, Volendam, Hoorn en Enkhuizen hebben mooie havens. Rechtsom vaart u via het Veluwemeer naar het IJsselmeer of de Friese wateren.

Verkrijgbaar in drie maten:

  • Type 1: 5 m breed x 11 m diep;
  • Type 2: 6 m breed x 14 m diep;
  • Type 3: 7 m breed x 17 m diep.
Zoekvenster sluiten