Wonen in Waterfront

Appartementen Kop van de Bakens

Start Verkoop in mei of juni 2020!

De appartementen, maisonnettes en penthouses van de Kop van de Bakens zijn bijna klaar om in verkoop te gaan. De exacte datum wordt binnenkort per nieuwsbrief en Facebook gecommuniceerd. Nog niet ingeschreven als belangstellende? Klik hier en blijf op de hoogte. Voor de beste ervaring, bezoek deze website vanuit Google Chrome in plaats van Internet Explorer.

Wonen in de Kop

De Kop van Bakens geeft zicht op het Veluwemeer, het Noordereiland en het Wolderwijd én op Jachthaven De Knar. Met een grote variatie aan typen en woonoppervlakten is wonen in de Kop van de Bakens érg interessant. De boulevard brengt u wandelend of fietsend naar de oude binnenstad. De auto kunt u laten staan op het afgesloten binnenterrein. ’s Avonds slentert u langs de kade en het water. Dat is nog eens een stip op de horizon om naar uit te kijken.

Groen aanbod

Alle woningen hebben één of meerdere buitenruimten, één (of twee) eigen parkeerplaats(en) op het besloten binnenterrein en een berging op de begane grond. De Kop van de Bakens krijgt een EPC waarde van 0,2 wat betekent dat het zeer duurzaam is in gebruik. De woonoppervlakten starten bij circa 70 m2 en verlopen van circa 80, 90 en 100 m2 tot en met ruim 200 m2. Er zijn 2-, 3- en 4-kamerappartementen. De eerste voorzichtige prognose is dat de levering bij de notaris kan plaatsvinden aan het einde van dit jaar en dat de bouw start in het tweede kwartaal van 2021.

Informatie, vragen en antwoorden

Doorgaans ontvangen wij u bij Start Verkoop graag in persoon. Op dit moment verstrekken wij echter alle informatie via deze website. Zoals:
Van inschrijfformulier naar sleuteloverdracht, wat gebeurt er in de tussentijd?
Welkom bij de Kop van de Bakens!

Inschrijven en toewijzen

Heel belangrijk! Het complete aanbod inclusief de prijzen, de impressies en tekeningen staan vanaf Start Verkoop online. Per appartement is de informatie te bekijken.

Ook kunt u zich vanaf dat moment inschrijven voor de appartementen die uw belangstelling hebben. De inschrijftermijn is 2 weken. Lees hier meer over toewijzing door Gemeente Harderwijk. In Waterfront geldt dat meer en meer belangstellenden zónder punten Waterfronters worden!
Heeft u bij start verkoop het inschrijfformulier ingevuld en verandert u van gedachten? Geen enkel probleem. U geeft opnieuw uw voorkeuren aan en u gebruikt hetzelfde mailadres, uw eerdere inschrijving wordt dan automatisch aangepast. De makelaar benadert vervolgens alle kandidaten.

Belangrijk!

Bent u al bekend bij ons als belangstellende in Waterfront? En heeft u interesse in de Kop van de Bakens? Meld u dan opnieuw aan! voor onze nieuwsbrief zodat wij u op de hoogte kunnen houden. Belangrijker nog, volg ons op Facebook voor de meest actuele berichten, films en foto’s.

Heb je interesse? Meld u aan!

U kunt zich middels onderstaand interesseformulier als belangstellende aanmelden. Wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws. Door u aan te melden als belangstellende schrijft u zich niet in voor een woning.

Actief - Nieuwsbrief formulier
Zoekvenster sluiten