Wonen in Waterfront

Alle appartementen zijn verkocht

Kop van de Bakens

De Kop van Bakens geeft zicht op het Veluwemeer, het Noordereiland, het Wolderwijd én op Jachthaven De Knar. Met een grote variatie aan typen en woonoppervlakten is wonen in de Kop van de Bakens érg interessant. De boulevard brengt u wandelend of fietsend naar de oude binnenstad. De auto kunt u laten staan op het afgesloten binnenterrein. ’s Avonds slentert u langs de kade en het water. Hier komen horizon en historische binnenstad op uitzonderlijke wijze bij elkaar.

Het gebouw bestaat uit 125 uiteenlopende appartementen maisonnettes en penthouses met woonoppervlaktes variërend tussen 62 en 216 m². De bouw is gestart in april 2021 en de opleveringen vinden plaats in de eerste helft van 2023.

De Kop van de Bakens is de afronding en de afsluiting van de Waterstadboulevard. Het volgende project binnen Waterfront van de Ontwikkelingsombinatie Waterfront Harderwijk, betreft het begin van de Waterstadboulevard; Kop van de Stadswerven. Ook hier geven het natuurwater, de haven en de binnenstad hét elan aan Wonen in Waterfront in Harderwijk.

Interieur - Bouwnummer 106 - Wonen in Waterfront

Kop van de Bakens

Het laatste penthouse is verkocht!

Het laatste unieke en sublieme penthouse in Kop van de Bakens is verkocht. Een penthouse waar u er in Nederland geen tweede van kunt vinden.

  • 216m²
  • Twee tweepersoon-slaapkamers en suite én een royale werkruimte óf 3e slaapkamer.
  • Hoogte tot in de kap in de living (circa 4,0 meter).
  • Uitzicht op zowel de jachthaven als het “Wolderwijd”.
  • Grote raampartijen en vele dubbele openslaande deuren naar de buitenruimten.
  • Twee zeer ruime terrassen.

Bekijk penthouse

Glass of wine at dining table