Wonen in Waterfront

Wonen in de Kop

De Kop van Bakens geeft zicht op het Veluwemeer, het Noordereiland en het Wolderwijd én op Jachthaven De Knar. Met een grote variatie aan typen en woonoppervlakten is wonen in de Kop van de Bakens érg interessant. De boulevard brengt u wandelend of fietsend naar de oude binnenstad. De auto kunt u laten staan op het afgesloten binnenterrein. ’s Avonds slentert u langs de kade en het water. Dat is nog eens een stip op de horizon om naar uit te kijken.

Waterfront-Kop-van-de-Bakens-appartement

Bouwnummer 64

Appartement


139m²
2 slaapkamers
€ 639.000 v.o.n.


Dit appartement, gelegen op de zesde verdieping, heeft een extra grote living en keuken en twee royale slaapkamers. U kijkt uit over de jachthaven De Knar en een horizon met zonsondergangen die buitengewoon zijn.

Bekijk hier meer

Nieuwbouw Waterfront - Kop vd Bakens

Bouwnummer 66

Appartement


139m²
2 slaapkamers
€ 649.500 v.o.n.


Dit appartement, gelegen op de achtste verdieping, heeft een extra grote living en keuken en twee royale slaapkamers. U kijkt uit over de jachthaven De Knar en een horizon met zonsondergangen die buitengewoon zijn.

Bekijk hier meer

Waterfront - Kop van de Bakens - Penthouse

Bouwnummer 106

Penthouse


216m²
Twee tweepersoon-slaapkamers, een royale werkruimte óf 3e slaapkamer.
€ 1.500.000 v.o.n.


Wanneer u van uw living door de grote ramen naar buiten kijkt óf via de grote openslaande raampartijen de buitenruimte betreed heeft u een prachtig uitzicht zowel de jachthaven als het Wolderwijd.

Bekijk hier meer

Zoekvenster sluiten