theme logo

Pluspunten voor de woning en de omgeving

8 mei 2018 | SYNCHROON

Interview met pioniers: Stieneke en Wout Drewes

Sinds een week of zes wonen ze met hun dochters lise (twee jaar) en suze (elf maanden) aan de waterstadboulevard. De vorige woning van het gezin was een appartement dichtbij het centrum van amersfoort. “de verschillen zijn aanzienlijk,” zegt stieneke. “daar hadden we twee slaapkamers, hier hebben we op de eerste verdieping drie kamers en op de zolder nog twee. De kinderen hebben nu allebei een eigen kamer.

Een tuin is ook nieuw voor ons. En op zolder gaan we een werkkamer inrichten.” Wout: “in amersfoort had ik geen thuiswerkplek. Terwijl thuiswerken bij mijn baan als adviseur mobiliteit bij ingenieursbureau haskoningdhv heel goed mogelijk is. Ook de woonomgeving heeft veel pluspunten. We voelen ons aangesproken door de gevarieerde bouwstijlen en de ligging aan het water en dichtbij de binnenstad. We vinden het bijvoorbeeld leuk om op zaterdag op de fiets of lopend naar de markt te gaan. Dit is een nieuwbouwwijk, maar met een open karakter en veel ruimte. In andere plaatsen zijn nieuwbouwwijken vaak compacter gebouwd.” Stieneke: “ik ben opgegroeid in harderwijk. Mijn vader en zus wonen hier en we hebben een sterke band. Dat maakt de terugkeer naar harderwijk voor mij extra prettig. Na mijn middelbare schooltijd ging ik viool studeren aan de conservatoria van den haag en utrecht. Ik ben viooldocent bij de muziekschool van amersfoort. Daar leerde ik ook wout kennen. Hij speelt als liefhebberij hoorn. De muziek heeft ons samengebracht.”
Wonen in Waterfront - Interview met pioniers - Pluspunten voor de woning en de omgeving

Neem contact op met de makelaar!

U kunt nu een woning in deze fase bemachtigen zónder gemeentelijke toewijzing, zónder inschrijving en zónder woonpunten.

Neem contact op met de makelaar voor de beschikbare woningen:

Brandt Makelaars
Contactpersoon: Reyer Schuurkamp


Telefoon: 0341 416 426
E-mail: rschuurkamp@brandtmakelaars.nl
brandtmakelaars.nl

Haben Sie Interesse an einem Bootshaus?

Als einzige Stadt der Niederlande verfügt Harderwijk über Bootshäuser von diesem Typ, die dazu in Fußnähe der historischen Innenstadt liegen. Zusammen mit den zu den Bootshäusern gehörigen Privatanlegestegen ist dies eine einmalige Kombination.

Bootshäuser sind in den Niederlanden an sich ein bekannter Begriff, oft jedoch sind sie nicht viel mehr als ein überdachter Stellplatz für ein Wasserfahrzeug. Wenn man sich jedoch damit beschäftigt, merkt man schnell, dass die Bootshäuser in Harderwijk von einem anderen Kaliber sind.
Klicken sie hier fur mehr informationen

Close search