theme logo

“Een droomzolder met een triomfantelijk uitzicht”

5 december 2016 | SYNCHROON

Natasja: “De heerlijkste plek in ons huis is de zolder. Dat is onze slaap- en leefkamer met enorm veel ruimte, een inloopkast, een entresol en vooral een triomfantelijk uitzicht op het Dolfinarium en even verderop over de contouren van de binnenstad. Het is fantastisch om op de brede vensterbank met een kussentje in de rug daarvan te genieten.”

Michael: “Ik hou van de dynamiek van het water. Ook vanuit de badkamer zie je ’s morgens vroeg al bootjes varen. Dat is een prima begin van de dag. De sterke band met het water komt ongetwijfeld voort uit mijn familiegeschiedenis. Mijn vader voer op de grote vaart over de wereldzeeën, mijn grootvader was havenmeester en twee ooms van mij en ik dienden bij het Korps Mariniers. Vanaf het prille begin van de ontwikkelingen van het Waterfront wilde ik hier al wonen.”

Natasja: “Ik ben geboren in Leeuwarden, opge­groeid in Tilburg en ik heb een aantal jaren in Ermelo gewoond. Ik kwam naar Harderwijk toen ik met Michael samen ging wonen in een appar­tement tegenover de Smeepoort. Michael had dit huis toen al gekocht. Samen hebben we de inde­ling en de inrichting bepaald. Dat is het voordeel van nieuwbouw: je kunt heel veel zelf invullen.”

Michael: “Wij zijn geïnteresseerd in alles wat er in het Waterfront gebeurt en volgen de ont­wikkelingen op de voet. Op allerlei plekken gebeurt er nu van alles. Ik ben nieuwsgierig naar de bouwvorderingen aan de Watersport­boulevard, hoe het toekomstige park en de boothuizen eruit gaan zien en naar de groot­schalige verandering van de Boulevard.”

Natasja: “Volgens mij wonen wij op het mooi­ste plekje van Harderwijk. De contacten met de andere bewoners zijn prima. Iedereen kan het goed met elkaar vinden. Dat bleek ook wel tijdens de buurtbarbecue. Ik had niet veel moeite om hier te wennen; het voelde meteen vertrouwd.”

Neem contact op met de makelaar!

U kunt nu een woning in deze fase bemachtigen zónder gemeentelijke toewijzing, zónder inschrijving en zónder woonpunten.

Neem contact op met de makelaar voor de beschikbare woningen:

Brandt Makelaars
Contactpersoon: Reyer Schuurkamp


Telefoon: 0341 416 426
E-mail: rschuurkamp@brandtmakelaars.nl
brandtmakelaars.nl

Haben Sie Interesse an einem Bootshaus?

Als einzige Stadt der Niederlande verfügt Harderwijk über Bootshäuser von diesem Typ, die dazu in Fußnähe der historischen Innenstadt liegen. Zusammen mit den zu den Bootshäusern gehörigen Privatanlegestegen ist dies eine einmalige Kombination.

Bootshäuser sind in den Niederlanden an sich ein bekannter Begriff, oft jedoch sind sie nicht viel mehr als ein überdachter Stellplatz für ein Wasserfahrzeug. Wenn man sich jedoch damit beschäftigt, merkt man schnell, dass die Bootshäuser in Harderwijk von einem anderen Kaliber sind.
Klicken sie hier fur mehr informationen

Close search