theme logo

De eerste toekomstige bewoner van het Zuidereiland tekent!

6 december 2013 | SYNCHROON

De eerste afspraak en meteen verkocht!
Deze week zette Brigitte Nugteren als eerste haar handtekening voor een woning op het Zuidereiland tijdens het allereerste gesprek dat de makelaar, Reijer Schuurkamp, hield. De eerste toekomstige bewoner van Wonen in Waterfront krijgt hiermee een gezicht!

Toewijzing

Eind november kreeg Brandt Makelaars de toewijzingslijst van de Gemeente Harderwijk retour voor de 1e fase Wonen in Waterfront.
Direct is men bij de makelaar in de telefoon geklommen om de (nieuwsgierige) kandidaten in de vastgestelde volgorde te benaderen en ze te informeren over de mogelijkheden tot het kopen van hun “droomhuis” in het Waterfront.
De makelaar is gestart met het maken van een afspraak met de gegadigden voor het door hen gekozen bouwnummer. Tijdens deze afspraak worden de bouw, de planning, het meer-/minderwerk uitgebreid toegelicht etc.
Het plan blijkt nog steeds zeer grote aantrekkingskracht te hebben, want maar liefst driekwart van de inschrijvers gaat daadwerkelijk bij de makelaar op afspraak en dat zijn ongekende aantallen.

“Hier wil ik wonen!”

Deze afspraken vinden sinds 3 december jl. dan ook plaats op het kantoor van Brandt Makelaars in Harderwijk en gelijk op de allereerste afspraak was het raak. Brigitte Nugteren had het bouwnummer van haar keuze toegewezen gekregen en hoefde er eigenlijk niet over na te denken. Een prachtige hoekwoning met voor- en achtertuin en direct zicht over het water richting het Dolfinarium.
Na het gesprek gaf zij de makelaar dan ook te weten direct tot koop over te gaan en graag de koopovereenkomst te tekenen. Zij is daarmee officieel de eerste koper in het hele plan Wonen in Waterfront in Harderwijk en dat is voor alle partijen een felicitatie waard.

Project

Wonen in Waterfront is een ontwikkeling van Synchroon en Koopmans in samenwerking met Boskalis en de gemeente Harderwijk.Met Zuidereiland fase 1 zijn de eerste 46 woningen van het masterplan in verkoop gegaan.

Neem contact op met de makelaar!

U kunt nu een woning in deze fase bemachtigen zónder gemeentelijke toewijzing, zónder inschrijving en zónder woonpunten.

Neem contact op met de makelaar voor de beschikbare woningen:

Brandt Makelaars
Contactpersoon: Reyer Schuurkamp


Telefoon: 0341 416 426
E-mail: rschuurkamp@brandtmakelaars.nl
brandtmakelaars.nl

Haben Sie Interesse an einem Bootshaus?

Als einzige Stadt der Niederlande verfügt Harderwijk über Bootshäuser von diesem Typ, die dazu in Fußnähe der historischen Innenstadt liegen. Zusammen mit den zu den Bootshäusern gehörigen Privatanlegestegen ist dies eine einmalige Kombination.

Bootshäuser sind in den Niederlanden an sich ein bekannter Begriff, oft jedoch sind sie nicht viel mehr als ein überdachter Stellplatz für ein Wasserfahrzeug. Wenn man sich jedoch damit beschäftigt, merkt man schnell, dass die Bootshäuser in Harderwijk von einem anderen Kaliber sind.
Klicken sie hier fur mehr informationen

Close search