theme logo

Zuidereiland Fase 1 en Fase 2

Harderwijk aan het Water

Harderwijk, ooit een stoere havenstad aan zee. Bedrijventerreinen en parkeerplaatsen vormden in de loop van de tijd een barrière. Het project Waterfront brengt Harderwijk nu weer terug aan het water. Met een strandeiland, een lange, mooie boulevard, natuur en een jachthaven. En eilanden met prachtige, sfeervolle woningen.

Oer-Hollands Wonen

Het Zuidereiland ligt tussen het Noordereiland en de Watersportboulevard. Op het Zuidereiland komt een diversiteit aan woningen, passend bij het karakteristieke beeld en historie van Harderwijk. De verschillende woningentypen zijn gevarieerd in kleur en materiaalgebruik en kennen een grote diversiteit aan kappen. Het wooneiland heeft naast groene, waterrijke randen een bijna dorpse binnenwereld. Er heerst het Zuiderzeegevoel en rond het eiland bevinden zich ligplaatsen voor de bootjes van bewoners. Zo stapt u snel vanuit uw huis de boot op.

Neem contact op met de makelaar!

U kunt nu een woning in deze fase bemachtigen zónder gemeentelijke toewijzing, zónder inschrijving en zónder woonpunten.

Neem contact op met de makelaar voor de beschikbare woningen:

Brandt Makelaars
Contactpersoon: Reyer Schuurkamp


Telefoon: 0341 416 426
E-mail: rschuurkamp@brandtmakelaars.nl
brandtmakelaars.nl

Haben Sie Interesse an einem Bootshaus?

Als einzige Stadt der Niederlande verfügt Harderwijk über Bootshäuser von diesem Typ, die dazu in Fußnähe der historischen Innenstadt liegen. Zusammen mit den zu den Bootshäusern gehörigen Privatanlegestegen ist dies eine einmalige Kombination.

Bootshäuser sind in den Niederlanden an sich ein bekannter Begriff, oft jedoch sind sie nicht viel mehr als ein überdachter Stellplatz für ein Wasserfahrzeug. Wenn man sich jedoch damit beschäftigt, merkt man schnell, dass die Bootshäuser in Harderwijk von einem anderen Kaliber sind.
Klicken sie hier fur mehr informationen

Close search