Wonen in Waterfront

9 Vrije Kavels Zuidereiland

Aan de noordzijde van het Zuidereiland worden exclusieve, vrijstaande woningen gerealiseerd. Wat een plek!
Enerzijds liggen de kavels aan de straat Robbenzand en anderzijds aan of bij het (vaar)water. De kavels kijken uit op het water en het Noordereiland. Kavel I kijkt ook uit op het deelplan de Watersportboulevard.

Naast een riante villa kunt u hier kiezen voor bijvoorbeeld een garage of een boothuis. Het beeldkwaliteitsplan geeft aan binnen welke kaders u uw droomhuis kunt ontwerpen en realiseren. Ook staat vermeld hoe de kavel aan u wordt opgeleverd. Het procesdocument geeft o.a. aan wat het tijdspad is onderweg naar start bouw. De woningen op de impressies zijn een ruimtelijk voorbeeld.

Ontsluiting

Per auto bereikt u via de Robbenzand in korte tijd de uitvalswegen zoals de N302 en de A28. Zodra de nieuwe verbinding met de Boulevard gereed is staat u met de fiets in no-time in de historische binnenstad. Het Zuidereiland en het Noordereiland zijn met elkaar verbonden middels een dam voor fietsers en voetgangers en is alleen toegankelijk voor specifieke voertuigen bij calamiteiten. Het Zuidereiland is ook met een dam verbonden met de Watersportboulevard. Hier kan alle verkeer gebruik van maken.

Zoekvenster sluiten