theme logo

9 Vrije Kavels Zuidereiland

Aan de noordzijde van het Zuidereiland worden exclusieve, vrijstaande woningen gerealiseerd. Wat een plek!
Enerzijds liggen de kavels aan de straat Robbenzand en anderzijds aan of bij het (vaar)water. De kavels kijken uit op het water en het Noordereiland. Kavel I kijkt ook uit op het deelplan de Watersportboulevard.

Naast een riante villa kunt u hier kiezen voor bijvoorbeeld een garage of een boothuis. Het beeldkwaliteitsplan geeft aan binnen welke kaders u uw droomhuis kunt ontwerpen en realiseren. Ook staat vermeld hoe de kavel aan u wordt opgeleverd. Het procesdocument geeft o.a. aan wat het tijdspad is onderweg naar start bouw. De woningen op de impressies zijn een ruimtelijk voorbeeld.

Ontsluiting

Per auto bereikt u via de Robbenzand in korte tijd de uitvalswegen zoals de N302 en de A28. Zodra de nieuwe verbinding met de Boulevard gereed is staat u met de fiets in no-time in de historische binnenstad. Het Zuidereiland en het Noordereiland zijn met elkaar verbonden middels een dam voor fietsers en voetgangers en is alleen toegankelijk voor specifieke voertuigen bij calamiteiten. Het Zuidereiland is ook met een dam verbonden met de Watersportboulevard. Hier kan alle verkeer gebruik van maken.

Neem contact op met de makelaar!

U kunt nu een woning in deze fase bemachtigen zónder gemeentelijke toewijzing, zónder inschrijving en zónder woonpunten.

Neem contact op met de makelaar voor de beschikbare woningen:

Brandt Makelaars
Contactpersoon: Reyer Schuurkamp


Telefoon: 0341 416 426
E-mail: rschuurkamp@brandtmakelaars.nl
brandtmakelaars.nl

Haben Sie Interesse an einem Bootshaus?

Als einzige Stadt der Niederlande verfügt Harderwijk über Bootshäuser von diesem Typ, die dazu in Fußnähe der historischen Innenstadt liegen. Zusammen mit den zu den Bootshäusern gehörigen Privatanlegestegen ist dies eine einmalige Kombination.

Bootshäuser sind in den Niederlanden an sich ein bekannter Begriff, oft jedoch sind sie nicht viel mehr als ein überdachter Stellplatz für ein Wasserfahrzeug. Wenn man sich jedoch damit beschäftigt, merkt man schnell, dass die Bootshäuser in Harderwijk von einem anderen Kaliber sind.
Klicken sie hier fur mehr informationen

Close search