theme logo

Watersportboulevard Fase 1

Hier woon je op een heerlijke plek aan de rand van het centrum en wandel je ’s avonds over de boulevard, door het park, langs de haven naar het Strandeiland! De eerste 28 woningen op de Watersportboulevard liggen rondom een afgesloten parkeerhofje. De auto kun je vaker laten staan want alle voorzieningen bevinden zich op fietsafstand. Het aanbod bestaat uit 15 eengezinswoningen, 2 riante hoekwoningen en 11 herenhuizen, ieder met een eigen karakter. De variatie aan gevels maakt elke woning bijzonder en zo ontstaat ook een divers straatbeeld.

De eengezinswoningen liggen aan de Vuurtorenweg of Visserijstraat en hebben een achtertuin op het westen of zuiden. De statige herenhuizen aan de Waterfrontboulevard hebben lichte gevels in verschillende wit- en grijstinten, zijn iets ruimer, extra hoog en hebben een tuin op het oosten. Aan de voorzijde ligt vaarwater waar je een ligplaats voor een sloep of boot kunt huren.

Welkom op de Watersportboulevard!

Neem contact op met de makelaar!

U kunt nu een woning in deze fase bemachtigen zónder gemeentelijke toewijzing, zónder inschrijving en zónder woonpunten.

Neem contact op met de makelaar voor de beschikbare woningen:

Brandt Makelaars
Contactpersoon: Reyer Schuurkamp


Telefoon: 0341 416 426
E-mail: rschuurkamp@brandtmakelaars.nl
brandtmakelaars.nl

Haben Sie Interesse an einem Bootshaus?

Als einzige Stadt der Niederlande verfügt Harderwijk über Bootshäuser von diesem Typ, die dazu in Fußnähe der historischen Innenstadt liegen. Zusammen mit den zu den Bootshäusern gehörigen Privatanlegestegen ist dies eine einmalige Kombination.

Bootshäuser sind in den Niederlanden an sich ein bekannter Begriff, oft jedoch sind sie nicht viel mehr als ein überdachter Stellplatz für ein Wasserfahrzeug. Wenn man sich jedoch damit beschäftigt, merkt man schnell, dass die Bootshäuser in Harderwijk von einem anderen Kaliber sind.
Klicken sie hier fur mehr informationen

Close search