theme logo

50 Appartementen op het Noordereiland

Het Noordereiland

Het Noordereiland wordt omgeven door het Wolderwijd, het Zuidereiland, de boothuizen en de nieuwe Jachthaven. De Kop van het Noordereiland steekt haar neus in de wind en heeft alleen oog voor het weidse water. Hier worden twee markante en luxe appartementengebouwen gerealiseerd die straks de nieuwe herkenningspunten zijn in de skyline van Harderwijk.

De Kop van het Noordereiland

Het gebouw De Vuurtoren en De Wachter staan op een gemeenschappelijk gebied en delen een half verdiepte parkeerkelder en het omliggende gebied. De appartementen zijn inclusief één of twee parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeergarage.

De Vuurtoren en De Wachter

Waar andere vuurtorens waarschuwen voor het naderen van de kust, heten De Vuurtoren en De Wachter u van harte welkom. De Vuurtoren bestaat uit een ranke witte toren en twee aangelegen donkergekleurde torens en huist 22 appartementen en 6 penthouses verdeeld over 14 verdiepingen. De vele raampartijen maken dat u rondom uitzicht heeft op het Wolderwijd, Jachthaven De Knar en/of de historische binnenstad.

Alleen, een vuurtoren is niets zonder een wachter. Daarom staat naast De Vuurtoren het solide en markante gebouw De Wachter, met haar prachtige raampartijen en industriële uitstraling. Het is een voorrecht en een zeldzame kans om hier te wonen.

Er is geen tweede locatie in Midden Nederland waar stad, water en land elkaar zó mooi raken.

Neem contact op met de makelaar!

U kunt nu een woning in deze fase bemachtigen zónder gemeentelijke toewijzing, zónder inschrijving en zónder woonpunten.

Neem contact op met de makelaar voor de beschikbare woningen:

Brandt Makelaars
Contactpersoon: Reyer Schuurkamp


Telefoon: 0341 416 426
E-mail: rschuurkamp@brandtmakelaars.nl
brandtmakelaars.nl

Haben Sie Interesse an einem Bootshaus?

Als einzige Stadt der Niederlande verfügt Harderwijk über Bootshäuser von diesem Typ, die dazu in Fußnähe der historischen Innenstadt liegen. Zusammen mit den zu den Bootshäusern gehörigen Privatanlegestegen ist dies eine einmalige Kombination.

Bootshäuser sind in den Niederlanden an sich ein bekannter Begriff, oft jedoch sind sie nicht viel mehr als ein überdachter Stellplatz für ein Wasserfahrzeug. Wenn man sich jedoch damit beschäftigt, merkt man schnell, dass die Bootshäuser in Harderwijk von einem anderen Kaliber sind.
Klicken sie hier fur mehr informationen

Close search