theme logo
 
  • 0Te koop
  • 0Optie
  • 46Verkocht
Filter je woonwensen
Prijs
0 - €200.000
Woningtypen
M2
Kamers

Uw thuishaven

Stel je eens voor: een sfeervolle plek waar stad, land en water elkaar ontmoeten. Hier woont elke bewoner ultiem in een prachtige omgeving en de voorzieningen zijn allemaal écht dicht in de buurt. Hier spelen kinderen veilig op straat, wordt men ’s ochtends wakker van het geluid van waterhoentjes en doet de fantastische natuur je keer op keer verrassen. Het Noordereiland in Harderwijk is zo’n plek. Deze wijk in wording is onderdeel van het Waterfront en de laatste fase zal bestaan uit 46 iconische woningen die vanaf 2 juni 2018 in verkoop zijn. De toekomstige bewoners van het Noordereiland genieten met volle teugen van het leven. Ben jij benieuwd wat dit bijzondere eiland allemaal te bieden heeft? Vaar dan mee door de prachtige wereld van het Noordereiland.

Heb je interesse in een iconische eengezinswoning op het Noordereiland in Harderwijk? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Noordereiland

Unieke ligging

Via de vaste brug aan de oostzijde van het eiland rijd je gemakkelijk het Noordereiland op. Deze doorgang is toegankelijk voor fietsers, voetgangers, auto’s en hulpdiensten. Maar wat te denken van de toegang via het water? De Randmeren vormen namelijk het langst onderbroken vaargebied van Nederland. In de tuinen van de vrijstaande en twee-onder-éénkap woningen aan de waterrand kun je zelfs je sloep aanleggen, een echte droom voor elke watersportliefhebber.

Wie over de Knardijk in westelijke richting rijdt, is met 5 minuten in de provincie Flevoland. Rijd je hetzelfde aantal minuten de andere kant op dan sta je in het centrum van Harderwijk. Een betere én meer natuurrijke ligging bestaat er niet!

Voor iedereen

De ontwikkeling van het complete Waterfront bestaat uit maar liefst 1.400 woningen, waarvan er in totaal 200 appartementen en woningen op het Noordereiland komen en de laatste 46 woningen vanaf 2 juni 2018 in verkoop zijn. Je kunt het al een beetje raden: dit kan niet anders dan een knusse en intieme buurt worden. Er komen rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kappers en vrijstaande villa’s. Met zo’n woonaanbod is er echt voor ieder wat wils. Daarnaast is de architectuur van het Noordereiland gebaseerd op de New England Seaside. Je waant je hier in Cape Cod-achtige sferen. Kortom: de toekomstige bewoners zullen hier niet alleen genieten van een schitterende nieuwe woning, maar ook van een warme en vooral gezellige plek.

Heb je interesse in een iconische woning op het Noordereiland in Harderwijk? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Neem contact op met de makelaar!

U kunt nu een woning in deze fase bemachtigen zónder gemeentelijke toewijzing, zónder inschrijving en zónder woonpunten.

Neem contact op met de makelaar voor de beschikbare woningen:

Brandt Makelaars
Contactpersoon: Reyer Schuurkamp


Telefoon: 0341 416 426
E-mail: rschuurkamp@brandtmakelaars.nl
brandtmakelaars.nl

Haben Sie Interesse an einem Bootshaus?

Als einzige Stadt der Niederlande verfügt Harderwijk über Bootshäuser von diesem Typ, die dazu in Fußnähe der historischen Innenstadt liegen. Zusammen mit den zu den Bootshäusern gehörigen Privatanlegestegen ist dies eine einmalige Kombination.

Bootshäuser sind in den Niederlanden an sich ein bekannter Begriff, oft jedoch sind sie nicht viel mehr als ein überdachter Stellplatz für ein Wasserfahrzeug. Wenn man sich jedoch damit beschäftigt, merkt man schnell, dass die Bootshäuser in Harderwijk von einem anderen Kaliber sind.
Klicken sie hier fur mehr informationen

Close search