Wonen in Waterfront

Laatste kavels Noordereiland

Op donderdag 20 juni gaan de laatste 11 kavels in het Waterfront en op het Noordereiland in verkoop.
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: Noordereiland, locatie van de kavels tegenover Jachthaven De Knar. (Bij slecht weer in de keet van Koopmans aan de Flevoweg.)
Parkeren: De locatie is goed per fiets te bereiken, uw auto kunt u parkeren bij Jachthaven De Knar, het hek staat open.

Jachthaven De Knar wordt uw buurman en een vaartocht over De Randmeren start vanuit uw eigen achtertuin. Een prachtplek en een uitgelezen laatste kans wanneer u uw eigen woning wilt ontwerpen en (laten) bouwen. woning wilt ontwerpen en bouwen; in het hart van het land, nabij de historische stad Harderwijk én aan het water. De kavelgroottes variëren tussen circa 420m2 en 535m2. De prijzen zijn vanaf circa €440.000,- vrij op naam inclusief btw.
Net als bij de eerder aangeboden kavels zijn ook hier enkele belangrijke uitgangspunten:

  • Na inschrijving door belangstellenden wijst Gemeente Harderwijk de kavels toe. Het inschrijfformulier wordt verstrekt bij Start Verkoop.
  • Het Beeldkwaliteitsplan is leidend voor het ontwerp van uw woning en vindt opvolging bij de supervisor van Waterfront via de Gemeente Harderwijk.
  • Het Procesdocument geeft in tijd de te nemen stappen aan.

11 kavels Situatieplan - Noordereiland - Wonen in Waterfront

Informatie

De details per kavel en de vrij op naam prijzen worden bekendgemaakt vanaf Start Verkoop. Schrijf u in voor de nieuwsbrief zodat wij u op de hoogte kunnen houden. Belangrijker nog, volg ons op Facebook voor de meest actuele berichten, films en foto’s.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Brandt Makelaars.

Wil je meer weten over het kopen van een kavel?

Lees meer

Zoekvenster sluiten