50 appartementen | Wonen in Waterfront | Nieuwbouw Harderwijk

50 Appartementen

Het Noordereiland
Het Noordereiland wordt omgeven door het Wolderwijd, het Zuidereiland, de boothuizen en de nieuwe Jachthaven.  De Kop van het Noordereiland steekt haar neus in de wind en heeft alleen oog voor het weidse water. Hier worden twee markante en luxe appartementengebouwen gerealiseerd die straks de nieuwe herkenningspunten zijn in de skyline van Harderwijk.

De Kop van het Noordereiland
Het gebouw De Vuurtoren en De Wachter staan op een gemeenschappelijk gebied en delen een half verdiepte parkeerkelder en het omliggende gebied. De appartementen zijn inclusief één of twee parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeergarage.

De Vuurtoren en De Wachter
Waar andere vuurtorens waarschuwen voor het naderen van de kust, heten De Vuurtoren en De Wachter u van harte welkom. De Vuurtoren bestaat uit een ranke witte toren en twee aangelegen donkergekleurde torens en huist 22 appartementen en 6 penthouses verdeeld over 14 verdiepingen. De vele raampartijen maken dat u rondom uitzicht heeft op het Wolderwijd, Jachthaven De Knar en/of de historische binnenstad.

Alleen, een vuurtoren is niets zonder een wachter. Daarom staat naast De Vuurtoren het solide en markante gebouw De Wachter, met haar prachtige raampartijen en industriële uitstraling. Het is een voorrecht en een zeldzame kans om hier te wonen.

Er is geen tweede locatie in Midden Nederland waar stad, water en land elkaar zó mooi raken.

Gebouw De Vuurtoren: 28 appartementen en penthouses, 105 – 225 m2, vanaf € 355.000,- v.o.n.
Gebouw De Wachter: 22 appartementen en penthouses, 91 – 110 m2, vanaf € 322.500,- v.o.n.
De appartementen worden opgeleverd inclusief Villeroy en Boch sanitair en tegelwerk, exclusief keukenopstelling, inclusief parkeerplaats(en) in de parkeergarage.

Dichtbij het water en de Veluwe, dichtbij de binnenstad én dichtbij de Randstad; een zeldzame combinatie.

 

De Vuurtoren

28 Appartementen Nu in verkoop

De Vuurtoren bestaat uit een ranke witte toren en twee aangelegen donkergekleurde torens en huist 22 appartementen en 6 penthouses verdeeld over 14 verdiepingen. De vele raampartijen maken dat u rondom uitzicht heeft op het Wolderwijd, Jachthaven De Knar en/of de historische binnenstad.

De Wachter

22 Appartementen Nu in verkoop

Alleen, een vuurtoren is niets zonder een wachter. Daarom staat naast De Vuurtoren het solide en markante gebouw De Wachter, met haar prachtige raampartijen en industriële uitstraling. Het is een voorrecht en een zeldzame kans om hier te wonen.