Wonen in Waterfront

Nu in verkoop: Boothuis bouwnummer 16, adres Strekdam 60, 3841 WD in Harderwijk

Nu in verkoop: Boothuis bouwnummer 16, adres Strekdam 60 in Harderwijk

Dit is het grootste type in zijn soort in Waterfront.
U kunt tot uiterlijk maandag 12 april 16.00 uur bieden op de vraagprijs €525.000,- vrij op naam, inclusief BTW, exclusief notariskosten en eventuele overdrachtsbelasting. Kijkmomenten zijn op afspraak. Wegens drukte kunt u de makelaar vanaf 1 april bellen voor een afspraak.

Op deze pagina leest u meer over het boothuis en de verkoopprocedure.

Boothuis Bouwnummer 16 - Interieur - Wonen in Waterfront

Ligging

Het boothuis ligt vlak bij de historische binnenstad van Harderwijk, aan de achterzijde van Dolfinarium, en u vaart in korte tijd via de Randmeren richting Amsterdam of Kampen (en verder). Maar, zover hoeft u niet eens te gaan. Het Wolderwijd en het Veluwemeer bieden volop watersportmogelijkheden.
Het boothuis is een zeer ruime recreatiewoning, met alle voorzieningen, water en natuur binnen handbereik. Het boothuis is, sinds de oplevering in november 2018, in gebruik geweest als kantoor.

Entree

Op de begane grond aan de straat, vóór de twee toegangsdeuren, treft u allereerst twee privé parkeerplaatsen. Via de linker separate opgang bereikt u de overdekte ligplaats voor uw vaartuig. De ligplaats wordt aan de waterzijde afgesloten met een elektrisch bedienbare sectiedeur. De ligplaats biedt ruimte aan een vaartuig van circa 15 m¹. De doorvaarthoogte vanaf waterspiegel is circa 5 m¹, de doorvaartbreedte is circa 4,5 m¹. De  waterdiepte is circa 3,5 m¹ van waterspiegel tot waterbodem. Via de rechter separate opgang bereikt u middels een trap de 1ste verdieping.

Leefruimte

Het totale verblijfsoppervlak wonen bedraagt 98 m2. Op de eerste verdieping treft u plaatselijk hoogte tot in de kap. De verdieping is op dit moment opgedeeld in twee ruimten. De ruimte aan de straatzijde is in gebruik geweest als kantoor met keukenblok en badkamer inclusief toilet. De ruimte aan de waterzijde werd gebruikt als grote vergaderzaal met hoogte tot in de kap en dubbele openslaande deuren naar het grote overdekte balkon met weids uitzicht over het water.

Op de entresol treft u 33 m², buiten de opgegeven m2 woonoppervlak, gemeten bij een vrije hoogte van 1,50 m¹ en hoger. De entresol kan naar wens volledig doorgetrokken worden voor nóg meer vloeroppervlak. De huidige entresol is besloten en op dit moment enkel bereikbaar met een losse trap.

Dit boothuis kan een recreatiewoning woning worden met een ruime woonkamer, leefkeuken,1 of 2 badkamers en 3 slaapkamers. Een groots, uniek bezit en een heerlijke plek om te verblijven in alle seizoenen.

Installatie

Het boothuis is aangesloten op gas en is voorzien van een Hr-ketel.

Garantie

Aangezien het boothuis jong is, oplevering 2018, is de SWK-garantie op onderdelen nog steeds van toepassing.

Verkoopprocedure en koopvoorwaarden

Verkoopprocedure
Het boothuis wordt in verkoop aangeboden met een vraagprijs van €525.000,- vrij op naam inclusief btw en exclusief overdrachtsbelasting. Eventuele (toekomstige) verschuldigde overdrachtsbelasting – als gevolg van het (deels) in aftrek brengen van de in rekening gebrachte omzetbelasting – komt voor rekening van koper. Uw bod kunt u uiterlijk maandag 12 april 16.00 uur indienen bij Notariskantoor De Jonge in Harderwijk door een bericht te sturen naar biedingen@nkdj.nl. Graag bij uw bod vermelden of u biedt als particulier of als ondernemer en of het bod wordt gedaan voor uzelf of dat u een partij vertegenwoordigt.
Brandt Makelaars in Harderwijk organiseert twee kijkmomenten; op donderdag 8 april en vrijdag 9 april. U bent welkom op afspraak (start bezichtiging elk half en heel uur.). Neem voor het maken van een afspraak contact op met Reijer Schuurkamp. Rschuurkamp@brandtmakelaars.nl of 06-46233225.

Koopvoorwaarden
Het betreft een boothuis met recreatieve bestemming. Er wordt in de koopovereenkomst geen voorbehoud van financiering opgenomen. De notariële levering vindt uiterlijk 9 juli 2021 plaats. De beschikbare documenten treft u hier:

Zoekvenster sluiten