Wonen in Waterfront

Kavel kopen Harderwijk

Op het Noordereiland in het projecten waterfront Harderwijk worden prachtige kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u zelf uw droomhuis laten bouwen. De kavels zijn schitterend gelegen aan het water, wat het mogelijk maakt om een boot direct aan de tuin af te meren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact op met de makelaar.

Schitterende ligging aan het water

Het nieuwbouwproject Wonen in Waterfront wordt gerealiseerd aan de rand van het Veluwemeer en het Wolderwijd. Het ligt op slechts 2 kilometer afstand van het sfeervolle centrum van Harderwijk en daarmee heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. In een tijdsbestek van een aantal jaar worden er in totaal ongeveer 1.400 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Deze woningen zijn verdeeld over meerdere verschillende woongebieden. Het Noordereiland is één van deze woongebieden en wordt door de vernieuwde jachthaven De Knar gescheiden van het Wolderwijd. De 9 kavels waar u op deze pagina meer over leest zijn gevestigd aan de zuidkant van het Noordereiland. Daarmee zijn de kavels niet alleen direct gelegen aan het water, maar hebben óók de perfecte zonliggingen ze bevinden zich op een rustige plek binnen dit nieuwbouwproject. Lees meer over het project Wonen in Waterfront.

Een eigen ontwerp binnen de smaak van Harderwijk

De beschikbare kavels in het Waterfront in Harderwijk kunnen naar eigen inzicht ontworpen worden. Met de architect die u in de arm neemt kunt u dan de stijl, omvang en specificaties van uw droomhuis bepalen. Wilt u gelijkvloers wonen en slapen en een woonkeuken met uitzicht op het water? Of kiest u juist voor een ruime woonkamer met zicht op de tuin en het water? Het kan allemaal op uw eigen kavel in Harderwijk!

U kunt dus naar eigen inzicht uw kavel inrichten en uw droomhuis realiseren. Toch worden er door de gemeente Harderwijk en VOF Waterfront Harderwijk een aantal kaders gesteld. Het doel van deze kaders is om binnen het Waterfront een uniforme uitstraling te behouden. Deze uitstraling wordt gekenmerkt door monumentale kleuren, strakke lijnen en stijlvolle materialen. De kaders waaraan uw plannen voor uw nieuwe (t)huis moeten voldoen worden samengevat in het beeldkwaliteitsplan en het procesdocument.

Waar moet u op letten?

Het beeldkwaliteitsplan en het procesdocument gelden als leidraad én als uitgangspunt voor het ontwerp van uw droomhuis. Lees daarom de documenten goed door. Als u zich kunt vinden in de kaders die worden gesteld dan kan er worden overgegaan tot het kopen van de kavel in Harderwijk. De formaliteiten kunnen afgerond worden en de overdracht kan plaatsvinden. De kavels worden bij overdracht bouwrijp opgeleverd en u krijgt deskundige begeleiding. Samen met uw architect kunt u aan de slag om een juweel aan het water te realiseren.

Wilt u meer weten over het kopen van een kavel in het Waterfront in Harderwijk?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief of volg Wonen in Waterfront op Facebook.

Zoekvenster sluiten