Wonen in Waterfront

“Ruimte en levendigheid”

12 juli 2017 | bewoners | SYNCHROON

Isabel en Nick van Moerkerk 

Isabel: “We kregen 1 maart de sleutel van ons hoekhuis aan de Waterstadboulevard. Met Pasen zijn we hiernaartoe verhuisd. Eigenlijk woonden we prima vlakbij het centrum, maar we hadden wat meer ruimte nodig. Toen kwam deze mogelijkheid voorbij. We hadden onze vorige woning net verbouwd, toch zagen we dit als een heel mooie kans.”

Nick: “Behalve de behoefte aan meer ruimte, wilden we wat meer levendigheid in de woonomgeving en de nabijheid van het water. Ik ben eigenaar van adviesbureau MVO Consultants. Wij adviseren bedrijven op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Isabel is verantwoordelijk voor de inkoop bij Van Delft. We zijn allebei geboren en getogen in Harderwijk. Toen we hoorden van de plannen voor de Watersportboulevard, hebben we ons direct ingeschreven.”

Isabel: “We zagen dit huis thuis tijdens de bouw en we konden ons niet meteen een voorstelling maken van de omvang van de verschillende ruimten. In dit huis hebben we meerdere verdiepingen. De woonkamer is op de eerste etage. We dachten zelfs dat onze eettafel niet in de keuken paste. Dat bleek reuze mee te vallen.”

Nick: “Onze favoriete plek is de woonkeuken en na het eten vinden we het leuk om met een kopje koffie op ons stoepje te zitten. Vooral in het weekend komen er veel belangstellenden langs. Dat is hartstikke leuk.”

Isabel: “Op de tweede verjaardag van onze zoon Eden is ook zijn broertje, Jones, geboren. Heel bijzonder op dezelfde dag! We houden natuurlijk rekening met de risico’s van kleine kinderen in een waterrijke omgeving. Nick heeft de zwemvesten al in huis gehaald. Als de kinderen ouder zijn, gaan ze op ontdekkingstocht en beleven ze bijzondere avonturen.”

Zoekvenster sluiten